top of page

VERANDA'S VAN CUYVERS SVEN  IN BERINGEN

Een veranda, extra ruimte in uw huis

Plaatsgebrek in uw woning? En plannen om een extra ruimte te bouwen? Haal de zon in huis met de veranda's van Cuyvers Sven in Beringen - Limburg! Zo hebt u een prachtige buitenkamer met veel comfort en natuurlijke lichtinval. Maak van uw veranda een gezellige speelhoek, hobbyruimte of eetkamer. En u hebt gegarandeerd een nieuwe favoriete plek. Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten. We geven u met plezier een aantal referentieadressen mee.

Profiteer binnen van buiten

Een veranda? Dat is gratis warmte in huis. Want zelfs met een streepje zon is het er aangenaam warm in de lente, herfst en winter. En in de zomer? Dan houdt u de hitte buiten met de zonnewering en het ventilatiesysteem. Deze extra leefruimte verbindt naadloos uw huis met uw tuin. Zo zit u het hele jaar door in het groen, beschermd tegen wind, regen en koude.

Veranda's in hout, aluminium of pvc

Geef uw veranda een romantisch karakter met hout of pvc in warme kleuren, sierlijsten en een koepel of zadeldak. Of creëer een strakke, hedendaagse look met aluminium in smalle profielen en een plat dak. Een schuifdeur, rolluik of hor? Ook die kiest u erbij. Cuyvers Sven in Beringen, Limburg, monteert uw nieuwe veranda, en vervangt uw oude verandadak. Voor uw dak werken we samen met Belgische producent Building Plastics.

Veranda bouwen?
Schakel Cuyvers Sven uit Beringen, Limburg, in. Vraag vrijblijvend uw offerte.

bottom of page