Schepers-Cuyvers Beringen:
nieuwe ramen voor de beste isolatie

Bespaar energie met de juiste ramen!

Uw wapen in de strijd tegen hoge energiefacturen? Profel - ramen, geïnstalleerd door de vakmannen van Schepers-Cuyvers uit Koersel-Beringen en tot wel 60km erbuiten (vlakbij Heusden-Zolder, Lummen & Leopoldsburg). Hoeveel zonlicht en warmte laat u binnen? Wilt u rechthoekige of gebogen ramen? Gaat u voor ramen in aluminium, pvc of hout? We nemen voor u de tijd om alles te overlopen. Want met Profel stelt u uw raam helemaal zelf samen, van het basismateriaal tot de decoratie. Het onderhoudsgemak krijgt u er gratis bij. Verkeren uw raamprofielen nog in een goede staat? Dan vervangen we alleen uw glas. Vraag ook naar alle mogelijkheden voor zonnewering.

Ramen plaatsen is vakwerk

Tocht en condens zijn verleden tijd. Want Profel-ramen zijn beresterk, houden koude en geluid buiten, en beschermen uw woning tegen inbraak. Op één cruciale voorwaarde: een precieze meting en een correcte plaatsing. Omdat zelfs de kleinste opening tot warmtelekken leidt. Daarom meet en plaatst Schepers-Cuyvers uit Beringen voor u.

Ramen: Keurige binnenafwerking

Ons werk stopt niet bij de montage van uw ramen. We werken de binnenkant netjes af met pvc – tot in de kleinste puntjes. En verzekeren dat die afwerking precies past bij het buitenschrijnwerk. Wilt u vensterbanken, gordijnkasten of rolluiken? Ook dat hoort bij onze service. Vakmanschap hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst Schepers-Cuyvers. We installeren uw ramen en deuren tegen een voordelige prijs binnen de afgesproken termijn.

Nieuwe ramen nodig?

Gevonden! Maak kennis met Schepers-Cuyvers uit Koersel-Beringen
(bij o.a. Leopoldsburg, Lummen & Heusden-Zolder)