top of page

ROLLUIKEN

Rolluiken plaatsen, herstellen en automatiseren

Rolluiken blijven razend populair. En terecht, want met een rolluik aan het raam regelt u zelf het invallende licht. Uw Limburgse specialist in rolluiken is Cuyvers Sven. In een straal van 60 km rond Beringen (vb. Leopoldsburg, Heusden-Zolder, Lummen, ...) plaatsen we rolluiken aan uw woning, winkel, garage of zwembad. En we automatiseren uw verouderde exemplaar. Breekt het lint, is er een storing of gaat de motor stuk? Dan repareren we uw rolluik ter plaatse. Zo zit u nooit zonder. Rolluiken plaatsen, herstellen en automatiseren? Wij werken enkel met Belgische topmerken! 

Rolluiken van Belgische topkwaliteit

Een werkrooster in ploegendienst of slapende baby? Met een rolluik verduistert u uw woning in een handomdraai. Ook storende straatgeluiden zijn verleden tijd. Bovendien hebben rolluiken een isolerende werking én beschermen ze u tegen ongewenste bezoekers. Alleen het beste materiaal is goed genoeg. Daarom werken we voor u samen met Building Plastics. Toonaangevende producent van toepassingen in kunststof en aluminium, én Belgisch. De rolluiken van Building Plastics zijn stevig, krasbestendig en gaan een leven lang mee. Bovendien zijn al onze producten in iedere RAL-kleur verkrijgbaar.

Screens: praktisch en mooi

Slimme rolluiken

Cuyvers Sven in Beringen, Limburg monteert uw voorzet-, inbouw- en opbouwrolluiken. Er zijn aangepaste systemen voor uw dakvenster en verandaUw rolluiken bedienen doet u met een lint, stang, veeras of knop. Gaat u voor de elektrische bediening? Dan opent en sluit u de luiken automatisch, zelfs als er niemand thuis is. Want met een handige weekklok programmeert u op voorhand of stuurt u uw rolluiken aan volgens de zonsopkomst en -ondergang.

Op zoek naar rolluiken of screens? Steek uw licht op bij Cuyvers Sven uit Koersel-Beringen (vlakbij o.a. Leopoldsburg, Lummen & Heusden-Zolder).

bottom of page