DEUREN & garagepoorten:
Schepers-Cuyvers Beringen en Profel: twee handen op één buik

Deuren: Erkende plaatser van Profel

Bouw- of verbouwplannen? Schepers-Cuyvers in Beringen is helemaal thuis in uw huis. U schakelt ons niet alleen in voor de montage van uw rolluiken, veranda en ramen. Ook deuren en garagepoorten zijn onze specialiteit. Bel snel een afspraak. Dan maken we u wegwijs in het ruime gamma van Profel-producten. Honderd procent Belgisch en met tien jaar garantie.

Kies voor comfort met een sectionale garagepoort

Komt u thuis in een felle regenbui? Dan wilt u een garagepoort die automatisch opent met een druk op de knop. Schepers-Cuyvers installeert uw sectionale garagepoort. En ú bepaalt de afmetingen, kleur en afwerking. Reken op ijzersterke materialen, een goede isolatie en een perfecte aansluiting tussen uw poort en vloer. Kies een glad, geribd of gegroefd paneel in alle RAL- en NCS-kleuren. Zo past uw poort precies bij uw ramen en deuren, en bij de stijl van uw huis. Garagepoorten zijn ons vak! Dit tot 60km buiten Beringen: Ham, Lummen, Heusden-Zolder, Leopoldsburg en een stuk verder. 

Stel zelf uw buitendeur samen

Zoekt u een inbraakwerende en isolerende buitendeur in hout, aluminium of pvc? Maak via Schepers-Cuyvers in Beringen kennis met het vakmanschap van Profel deuren. Blader door de catalogus met honderden panelen met en zonder glas. En ontdek bijpassende handgrepen, decoratie en cilinderplaatjes. Welke deur het ook wordt, één eigenschap blijft: de kwaliteit. Schepers-Cuyvers zorgt voor de finishing touch en plaatst uw deur snel en correct. Wind- en waterdicht.

Door welke deur of garagepoort komt u graag binnen?
Wij helpen u kiezen. Vraag advies aan Schepers-Cuyvers in Beringen.